Hoe om te gaan met een ongewenste zwangerschap na verkrachting  

Volgens Statista waren er in het jaar 2017 meer dan 30 gevallen per 100.000 van de totale bevolking van het land. Ook waren er in het jaar 2017 meer dan ongeveer 99.856 gevallen van verkrachting. Verkrachting wordt gedefinieerd als elke vorm van aanranding die geslachtsgemeenschap of andere vormen van seksuele penetratie door een andere persoon kan omvatten zonder ermee in te stemmen. Met andere woorden, verkrachting is krachtige seksuele ongewenste handelingen die iemand wordt aangedaan. Het is heel jammer dat veel mannen en vrouwen het slachtoffer zijn van verkrachting in de Verenigde Staten. Ongeacht hoe veilig je denkt dat je bent en ongeacht hoeveel je een persoon kunt vertrouwen, je kunt echt nooit voorspellen wanneer je gaat gebeuren. Je kunt zelfs worden verkracht door de persoon van wie je het meest houdt, je echtgenoot. Het is belangrijk voor de mensen in Amerika om zich bewust te zijn van wat verkrachting is en wat het jou kan aandoen. Er zijn ook veel vrouwen die zwanger zijn geraakt door een krachtige verkrachting. Wanneer ze door een verkrachter zwanger worden gelaten, worden ze in de moeilijkste beslissing gezet die ze alleen moeten maken. Ze moeten beslissen hoe ze doorgaan met de gedwongen zwangerschap.

Volgens Huffington Post is uit onderzoek gebleken dat het aantal gevallen van verkrachting in de Verenigde Staten verbazingwekkend ondergemeld is. Uit een onderzoek dat werd uitgevoerd, bleek dat er 1,3 miljoen gevallen van verkrachtingszaken waren geconstateerd door de National Intimate Partner and Sexual Violence Survey. Schokkend genoeg rapporteerde de FBI slechts een aanzienlijk lager aantal van 85.593 gevallen van verkrachting in het jaar 2010. Er is een enorm probleem met de gemelde gevallen van verkrachting in de Verenigde Staten. Er zijn nog steeds een groot aantal vrouwen die ervoor kiezen om hun verkrachting niet te melden. Verkrachting kan iemands leven volledig ondersteboven doen keren. Voor degenen die zijn verkracht en nu zwanger, zal hun leven voor altijd veranderen. Ze zullen herinnerd worden aan het incident dat hen getraumatiseerd heeft en hen veel pijn heeft bezorgd.

Het nemen van een beslissing om je zwangerschap te houden of te stoppen van je verkrachting kan een van de moeilijkste beslissingen zijn die je ooit zult moeten nemen in je leven. Er zijn echter veel organisaties en medische faciliteiten waar u bij kunt zijn die u kunnen helpen bij het analyseren van uw situatie om een ​​rechtvaardige beslissing te nemen. Neem de tijd om online te zoeken naar meer informatie over hoe u hulp kunt krijgen bij uw ongewenst zwanger. Als u eenmaal wat onderzoek hebt uitgevoerd, moet u verschillende faciliteiten tegenkomen die u dezelfde dag dezelfde service kunnen bieden.

Omgaan met verkrachting kan meer zijn dan een traumatische gebeurtenis. Het kan ertoe leiden dat je volledig verandert wie je bent als individu. Ze kunnen je ook een leven vol ellende en pijn bezorgen. Als je het momenteel moeilijk hebt met je gedwongen zwangerschap, zorg er dan voor dat je de ondersteuning krijgt die je nu nodig hebt.